.

Fizetési feltételek


Az alábbi fizetési módok közül választhatsz:

Banki átutalás, Utánvét, Személyes átvétel és fizetés

1. Banki átutalás, előre utalás

 

Átutalásos fizetés esetén előtte elektronikus üzenetben küldjük a részleteket, amely alapján az utalás indítható illetve közvetlenül bankszámlánkra is valamelyik Raiffeisen Bank fiókban.. Amint bankszámlánkra beérkezett a teljes összeg, összekészítjük majd indítjuk is a csomagod. A papír alapú számlát is ebben a csomagban találod majd.

Kedvezményezett: Senzorit Diamond Kft.
Bankszámlaszáma:10300002-10630598-49020016


Fontos!

Utalásod megkezdése előtt mindenféleképpen várd meg míg a kollégánk felveszi veled a kapcsolatot annak érdekében hogy az adott termék, termékek valóban rendelkezésre állnak e!

Ha ez megtörtént a közleményben kérjük, tüntesd fel rendelésed azonosítóját (rendelés visszaigazoló e-mailben található)!

2. Utánvét


A megrendelt termék(ek) árát, valamint a futárszolgálat díját a rendelés átvételekor fizeted.
Házhozszállításkor a futárnál készpénzben és/vagy bankkártyával is tudsz fizetni.

 

3. Személyes átvétel és fizetés

 

A webshopon megrendelt termékeket személyesen is átveheted a Bázis horgászbolt üzletében. Itt lehetőséged van kipróbálni - ha szükséges lecserélni - és megvásárolni a rendelt terméket, termékeket. Ez az opció nem jár fizetési kötelezettséggel, ha a megrendelt termék mégsem felel meg az elvárásaidnak, elállhatsz a megrendelésedtől.
A személyes átvételre 3 munkanap áll rendelkezésedre, utána töröljük a megrendelésed.

Mivel te magad jössz el a csomagért, így ennél a szállítási módnál nincsen postaköltség..

Cím: 1012 Budapest Krisztina körút 37/A (Déli pályaudvar aluljáró , metró szint.).

 

Az oldalon megrendelhető termékek árainak változtatási jogát fenntartjuk (különös tekintettel az aktuális akciókra) azzal a feltétellel, hogy a módosítás az oldalon való megjelenéssel egyidejűleg lép hatályba. A módosítás a már megrendelt termékek vételárát kedvezőtlenül nem befolyásolja.

A weboldalon feltüntetett áraink az áfát tartalmazzák!